Hazenbijeenkomst voor naasten

Ken je iemand in je naaste omgeving met dissociatieve klachten of een dissociatieve identiteitsstoornis en zoek je manieren om diegene beter te begrijpen? Meld je dan aan voor de bijzondere bijeenkomsten van Mijn naam is haas.

Dit project van theatermaker Judith Bruynzeels biedt je handvatten om misbruik en de dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) bespreekbaar te maken. De bijeenkomst is een samenwerking met Christel Kraaij, klinisch psycholoog en specialist op het gebied van dissociatieve problematiek.

Over de bijeenkomsten

Je stapt op associatieve wijze de complexe belevingswereld binnen van iemand met DIS. Een audiovertelling en een interactief boek laten je ervaren hoe het is om je tot de werkelijkheid te moeten verhouden als je een trauma met je meedraagt. Dit wordt onderbouwd met actuele kennis over dissociatieve problematiek. 

Wat het jou brengt
Je krijgt  inzicht in de dynamieken die spelen binnen zowel de luisteraar als de verteller. Je leert kijken naar de emoties die onder de oppervlakte kunnen spelen en het spreken moeilijk maken. Én er is ruimte om je ervaringen en vragen te delen die voor jou belangrijk zijn.

Voor wie?

Je kunt de bijeenkomst bijwonen als je bijvoorbeeld een partner hebt, een familielid, of een vriend/vriendin met DIS. En je wilt je naaste beter begrijpen op het gebied van dissociatie en de gevolgen van trauma.

zaterdag 17 september 14:00 tot 16:30 of woensdag 9 november 19:00 tot 21:30 bij Centrum voor Transitie in Doorn. aanmelden via info@mijnnaamishaas.info kosten

€ 50,- ex btw