Crowdfunding is geslaagd

Theatermaker Judith Bruynzeels heeft een interactief boek ontwikkeld voor hulpverleners, hun cliënten en lotgenoten. Dit boek gaan we naast de audiovertelling inzetten om ervaringsgericht te leren over dissociatie, zodat spreken over misbruik gehoord kan worden; lees op de pagina van de crowdfunding hoe groot het belang is dit te kunnen gaan doen. Meer dan 150 mensen hebben gedoneerd! Ik ben enorm dankbaar en voel mij gesteund in de missie door de woorden die men achterliet op de pagina.

Mijn naam is haas door Judith Bruynzeels – voordekunst

Mijn naam is haas triggert de nieuwsgierigheid. En dat is een van de beste eigenschappen die je kan aanwenden. Zeker in dit project van JUDKA theatermakers. Mijn naam is haas gaat specifiek over zoeken naar woorden en (beeld)taal bij ingrijpende ervaringen als seksueel misbruik

Om woorden te vinden voor emoties, die soms te groot zijn om te kunnen benoemen, hebben we een boek gemaakt. Deze handgemaakte kunstuitgave verbeeldt hoe het is als je de dissociatieve identiteit stoornis (DIS) hebt; een overlevingsmechanisme dat kan optreden door seksueel misbruik.

Dis is alsof je uiteen bent gevallen. De losse fragmenten maken het moeilijk om antwoord te geven op de vraag; ‘Wat is er met je gebeurd?Mijn naam is haas biedt verschillende mogelijkheden om het gesprek op andere manieren te openen; een boek, een kaarten set en een audiovertelling.

Hier vind je de links naar meer info over het

boek

de audiovertelling en

hazenbijeenkomsten voor hulpverleners

Heb je vragen? mail dan naar info@mijnnaamishaas.info