Landelijke ontmoetingsdag Caleidoscoop

Datum: zaterdag 30 september 2023
Tijd: 11:00 – 17:00
Locatie: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1

Hoera, er is weer een landelijke ontmoetingsdag! Dit keer ontmoeten we elkaar in Zwolle. Of je nu lotgenoot of naaste bent, of als het programma je aanspreekt om een andere reden: fijn als jij er bij bent!

> Geef je direct op <

Programma

Vanaf 10:30 verwelkomen we je graag met een kop koffie of thee. Je kunt je dan ook inschrijven voor één van de workshops in het middagprogramma. Tussen de middag staat er een lekkere lunch voor je klaar. Na afloop van het gezamenlijke programma om 16 uur kun je nog blijven om gezellig na te borrelen en te kletsen.

We zijn momenteel druk bezig om de dag in te vullen; houd deze pagina in de gaten voor updates. Leden krijgen eind augustus een uitnodiging in de bus. Dit is het voorlopige programma:

11 – 13 uur

Welkom en inleiding van het dag thema

Interactieve, plenaire lezing door Anne van Winkelhof (ervaringsdeskundig trainer en auteur van ‘Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei’)

“Op zoek naar mijn eigen geluid | Wat ik ontdekte door mijn handpan” door Merel

13 – 14 uur

Lunch

14 uur – 15.30 uur

Keuze uit één van de volgende activiteiten (inschrijven kan bij binnenkomst):

Workshop door Judith Bruynzeels (bekend van het project ‘Mijn naam is haas’. Theatermaker en organisator van Hazenbijeenkomsten over dissociatie en trauma)

Dans-workshop door Dineke Bakker, waarbij je op een vriendelijke en speelse manier wordt uitgenodigd om jouw ritme te ontdekken

Gespreksgroepjes voor lotgenoten en naasten aan de hand van verschillende thema’s, en/of:

Groepswandeling in de buitenlucht, mits het weer dat toelaat

15.45 uur

Plenaire afronding met aansluitende borrel