Ben je hulpverlener en zoek je manieren om te spreken over misbruik en dissociatie?

‘Mijn naam is haas’ is een project van theatermaker  Judith Bruynzeels om seksueel misbruik en de dissociatieve problematiek zicht- en  bespreekbaar te maken. 

Door de ervaringsgerichte bijeenkomst van 2,5 uur leer je de complexe belevingswereld van mensen met trauma en m.n.  dissociatieve problematiek beter kennen en begrijpen.

“Ervaring gekoppeld aan kennis biedt compassie met kompas.”” 

Hazenbijeenkomst voor hulpverleners

Over de bijeenkomsten
Via de koptelefoon worden de deelnemers, middels een live audiovertelling, de belevingswereld van iemand met DIS ingetrokken.
De audiovertelling laat je ervaren hoe het is om je tot de werkelijkheid te moeten verhouden als je een trauma met je meedraagt. In het nagesprek  krijg je inzicht in de dynamieken die spelen binnen zowel de luisteraar als de verteller.
Het boek biedt een visuele reis door een gefragmenteerd geheugen. Het toont zowel in woord als beeld de diepmenselijke behoefte behoefte aan verbinding. Deze verbinding is voel- en tastbaar verbroken. Het boek nodigt uit tot nieuwsgierigheid naar de verschillende delen en biedt een ingang tot vinden van woorden aan wat er intern speelt.

Wat het jou brengt
Het samenbrengen van de ervaring die de audiovertelling en het boek biedt bevordert je traumasensitief handelen en denken. De ervaring wordt onderbouwd met actuele kennis over dissociatieve problematiek.  Na deelname kun je het boek ook inzetten binnen je eigen werk.

* De bijeenkomsten bij praktijk Amelie zijn specifiek gericht op dissociatieve problematiek door seksueel trauma.*

Locatie:
Zaterdag 29 juni 2024 van 10:30 tot 13:00

Loods 39 op locatie Mijn naam is haas 

navigeer naar Broekermeerdijk 39 A Broek in Waterland

i.s.m. dramatherapeut  Amanda Amelie ( accreditatie voor vak therapeuten is toegezegd)

 Centrum voor Transitie, Doorn TransitieLAB

Woensdag 27 maart 2024 19:00 tot 21:30 (vol)

Woensdag 22 mei 2024 19:00 tot 21:30

i.s.m. klinisch psycholoog Christel Kraaij

mijnnaamis haas pilot

Voor vragen in wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact op met Judith Bruynzeels: info@mijnnaamishaas.info