Ben je hulpverlener en zoek je manieren om te spreken over misbruik en dissociatie?

‘Mijn naam is haas’ is een project van theatermaker Judith Bruynzeels om misbruik en de dissociatieve identiteitsstoornis ( DIS) zicht- en  bespreekbaar te maken. De  bijeenkomst is een samenwerking met Christel Kraaij, klinisch psycholoog en specialist op het gebied van dissociatieve problematiek.

Door de ervaringsgerichte bijeenkomst van 2,5 uur leer je de complexe belevingswereld van mensen met DIS beter kennen en begrijpen.

Hazenbijeenkomst voor hulpverleners

Over de bijeenkomsten
Je stapt op associatieve wijze de belevingswereld binnen van iemand met DIS.
De audiovertelling laat je ervaren hoe het is om je tot de werkelijkheid te moeten verhouden als je een trauma met je meedraagt. In het nagesprek  krijg je inzicht in de dynamieken die spelen binnen zowel de luisteraar als de verteller.
Het boek neemt je mee via taal en  beeld. Het boek geeft je ruimte om te kijken naar emoties die onder de oppervlakte kunnen spelen en die het spreken moeilijk maken.

Wat het jou brengt
Via ‘Mijn naam is haas’ ontdek je hoe het voor mensen met een trauma is om zich tot de werkelijkheid te verhouden. Dit wordt onderbouwd met actuele kennis over dissociatieve problematiek.  Na deelname kun je het boek ook inzetten binnen je eigen werk.

Waar: Centrum voor Transitie, Doorn
Data TransitieLAB

30 november 19:00 tot 21:30 VOL/ inschrijving gesloten

25 januari 19:00 -21:30

20 februari 19:00 tot 21:30 

Kosten:  € 100,-  excl. 21 % BTW

Praktijk Amelie Maarssen

Naast ervaringsgerichte kennis over DIS legt deze bijeenkomst de nadruk op dynamieken die spelen rondom spreken over seksueel misbruik en hoe we andere manieren van ‘praten over’ kunnen vinden.

zaterdag 11 februari 10:30 tot 13:30 

locatie klik hier

Kosten:  € 149,-  excl. 21 % BTW 
inclusief kunst/werk boek t.w.v. € 39,99
accreditatie voor vaktherapeuten wordt aangevraagd
mijnnaamis haas pilot

Voor vragen in wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact op met Judith Bruynzeels: info@mijnnaamishaas.info